• Menu
  • Menu

Tyskland Bayern 2020

EuroHikes (ved Kipling Travel): Vandring gennem Bayerns alper og søer

23. juli til 1. august 2020

Flere turer i 2020 er blevet aflyst, bl.a. pga Corona virus. Men da Danmark i slutningen Juni besluttede at åbne op for Tyskland og jeg samtidigt aflyste min Camino vandring i Spanien, var det om at finde en tur i det sydlige Tyskland, så jeg trodsalt oplever lidt bjerge i år. Jeg fandt så denne tur hos Kipling, som blot videre formindler turen for det østriske rejseselskab EuroHikes. Turen er på 8 dage, med 6 dages vandring. Jeg vælger dog at forlænge turen med 2 dage, er det eller virker lidt sølle som erstatning for 23 dages Camino Primitivo.

Jeg forstar derved med 1 hviledag i Bad Tölz og slutter ligeledes med 1 hviledag i Bayrischzell, inden turen går hjemad igen.

Jeg overnatter i en blanding af hoteller og pensionater. Hvert overnatningssted sover jeg 2 nætter (dog 3 nætter i Bayrischzell). Bagagen transporteres hver anden dag til næste overnatningssted. Jeg har tilkøbt e 3 retters menu aften, så kun frokost og drikkevarer skal jeg betale selv. Morgenmad indtages på overnatningsstedet mens aftensmåltidet fra tid til anden er på et nærliggende hotel/restaurent.

Dette er min første vandring alene siden turen til Wales, hvor jeg kom lidt galt afsted. Så det er med stor spænding og en smule ængstelse at jeg begiver mig afsted på egenhånd igen.

Dagbog for 10 dages ferie i Bayern (6 vandre dage)

Rejsedokumenter

EuroHikes.au Turbeskrivelse

Kiplingrejser anbefalet pakkeliste

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *