• Menu
  • Menu

Tyskland Bayern 2020 dag 4


Søndag 26. Juli 2020

Rund i Bad Wiessee

Overraskende nok havde benene det fint til morgen, selvom lårene var meget ømme. Der har dog i en hel uge været livet regnvejr udag og det holdt hele for odderen regnede det… ikke voldtsomt, men nok til at jeg række en afslappende dag efter gårsdagens strabadser er en god idé. 


Formiddagen går med at sidde på balkonen i et par timer og se på regnen, mens jeg skriver dagbog og laver video for turen i går.Det betyder nu at lysne op og der kommer nu kun støvregn ind i mellem, så jeg tager regnjakken på at går lidt rundt ved søbredden og tager indimellem end plads på en bænk og nyder udsigten (når det ikke regner). 

Kort før 12 stoppede regnen og solen kommer frem. Jeg begynder at lede efter et sted for lidt frokost og finder et sted hurtigt, men beslutter at gå rundt i byen for at se om der er noget bedre, jeg har jo hele dagen fri. Jeg fandf nu intet bedre og kom tilbage.
Frokost blev på en rigtig hyggelig placeret udendørs restaurant ned mod søen men den skønneste udsigt. 

Jeg får en salat med fyldte friturestegte kartofler og til dessert en apfelstrudel med cappuccino. 

Mens maden er nydt har jeg siddet og set på bådene der sejler rundtur på søen. Jeg beslutter at tage på sejltur senere på dagen. Der er godt 1,5 time til næste afgang, så jeg tager tilbage på hotellet, får ladet telefonen op og ordnet andre fornødenheder og vender derefter tilbage til søen.

Rundturen på søen tager 1,5 time, hvor man lægger an i 6-7 havne rundt langs søens bred. Solen skinner og her er rigtig hyggeligt og kønt. Jeg er glad for at jeg tog dagen fri, selvom benene har det meget fint, trods en del ømhed i lårene. 

Dagbog afsluttes senere…..