• Menu
  • Menu

Kap Verde 2019

TOPAS: Kap Verde
Eksotisk vandreferie med ø-hop i Macaronesien

8. november til 18. november 2019

11 dages rejse, bestående af 2 rejsedage, 6 vandre dage og de resterende går med ø-hop mellem de eksotiske øer via båd og fly. Sværhedsgraden for vandringen er klassificeret til 2-3, med 4-6 timers daglig vandring (ekslusiv pauser) og en del daglige højdemeter.

Macaronesien består af alle ø-grupperne vest for Afrikas kyst, som inkluderer: Azorerne, Madeira, de kanariske øer og Kap Verde. Hvor de første to ø-grupper tilhører Portugal tilhører den 3. Spanien. Kap Verde derimod er sit eget land, efter de i 1951 fik selvstændighed fra tidligere portugisisk herredømme. Landet består af 18 øer, heraf 10 er større øer hvor de 9 er beboede. De sidste 8 øer er mindre øer, såkaldte islets.

Vi overnatter 3 nætter på et charmerende hotel i bjergene på øen Santiago; 3 nætter i kystbyen Sao Felipe på øen Fogo; 1 nat i kystbyen Mindelo på øen Sao Vicente og endelig 2 nætter på et pragtfuldt beliggende bjerghotel på øen Santo Antao.

Gruppen består udover vores guide XXX af 14 personer med en vanlig svag overvægt af kvinder, som på denne rejse er fordel på 8 kvinder og 6 mænd.

Dagbog for 11 dages vandreferie på Kap Verde

Turbeskrivelse fra TOPAS

Turbeskrivelse

TOPAS anbefalet pakkeliste

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *