• Menu
  • Menu

Kap Verde 2019 dag 1


Fredag 8. November 2019

Afrejse fra Danmark og ankomst til Kap Verde

Efter et par timers arbejde fra hjemme kontoret, tager jeg toget til lufthavnen hvor jeg ankommer ved 13.00 tiden. Flyet skal afgå 15.45 men we godt 1 time forsinket. I gaten møder jeg hurtigt Jan som jeg falder i snark med, og hurtigt efter møder vi flere af gruppens andre deltagere.

Efter 3,5 times flyvning lander vi i Lissabon, hvor vi trods forsinkelsen heldigvis stadig har 35 minutter til det videre fly afgår mod Kap Verde, så der er lige tid til en hurtig ekstra aftensmad.

Flyturen fortsætter nu med 4,5 timers flyvning inden vi lander i Praia. Det har været en lang dag og klokken lokalt er nu 00.30. Vi stiller os så i kø for at få Visa, hvilket ikke ligefrem var effektivt. Ventetiden var næsten 1 time. Efter at have mødt gruppen og væksle penge går turen videre i bus. En tur på ca 30 min, inden vi ankommer til vores fine hotel , beliggende som eneste større bygning på en vidunderlige bjergstråning, som godtnok ikke kan opleves før vi står op i morgenen. Bilederne nedenfor er ligeledes taget næste morgen.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *