• Menu
  • Menu

Færøerne 2019 dag 8

Søndag 15. September 2019

Afrejse dag 2

Anden, og faktiske hjemrejsedag starter med at jeg står op kl 5.30. Jeg har ikke rigtigt sovet hele natten og har et indtryk af at det samme galt for Kaare. Jeg havde foretrukket mit eget værelse, men hans pointe med at 2600kr per person nok ville blive svært at overtale SAS at betale for (trods det var det eneste ledige værrelse på øen) var en god pointe. Men trodsalt er jeg rimelig frisk, og føler mig nu kun meget begrænset syg.

Jeg tager et hurtigt bad og efter at have taget afsked med Kaare går jeg 6.10 ud og venter på min airport-shuttle taxi, men der sker ikke rigtigt noget, så jeg ender med at ringe og får besked om at de da først henter mig 7.15 nu da flyget er forsinket 55 min. Det kunne nu havde været fint at vide, men det betyder ikke det vilde, jeg havde ikke “sovet” længere alligevel.

Istedet for at gå tilbage på værelset, hvor jeg håber Kaare har lagt sig igen, tager jeg plads i en sofa i receptionen, som er ubemandet på dette tidspunkt, og læser mig bog – den er utrolig spændende så jeg hygger mig indtil bilen kommer og fortsætter med bogen hele vejen til lufthavnen.

Efter en hurtigt check-ind får jeg lidt tiltængt morgenmad – det er en lille lifthavn med kun 4 afgange i dag, alle mod danmark, 1 SAS og 3 Atlantic Airways. Flyet ender med at blive ca 75 minutter forsinket pga vejret, men selve flyveturen forgå inden problemer, lige bortset fra at jeg får enormt ondt i ørerne, om det er flyet eller det faktisk at jeg er lidt syg er usikkert, men det går vildt ondt nærmest indtil jeg kommer helt hjem.

Jeg har 1 time ventetid på hovedbanen hvor jeg ender på McDonalds for lidt frokost og efter en tur med DSB og togbus fra Orehoved hjemme kl 16.00.

Det har været en rigtig god tur, trods sygdom der gjorde at jeg egenlig kun havde 3-4 rigtige daglige med oplevelser. Men det er okay, jeg fik oplevet Færøerne og vil meget gerne tilbage – men for at være ærlig, taget prisen i betragtning vil jeg nok anbefale Skotland. Det jeg har oplevet i Færøerne er mere eller mindre identisk med det skotske højland i vest på alle måder, både naturen og vejet. Jeg vil meget gerne tilbage til Færøerne, men jeg vil nok tage tilbage til Skotland før jeg genbesøger disse skønne øer igen.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *