• Menu
  • Menu

Kreta 2019 dag 8


Lørdag 27. Juli 2019

Aftale med Tina og en sidste dag med afslapning

Dagen i dag stod på alle måder i afslapningens tegn. Jeg sover længe til morgen, og går ellers ned for at få den sidste morgenmad for denne gang på The Cellar. Det var som altid en dejlig gang morgenmad, men jeg var af en eller anden årsag ikke så sulten.

De næste par timer slapper jeg af på verandaen og får læst lidt i min bog. Tina kommer på besøg kl 11.00 hvor vi har en rigtig god samtale i en 1½ times tid.

Jeg går herefter en sidste tur rundt omkring i Kissamos, og ender på Maria Beach som er den restaurant flest fortæller mig skulle være den bedste i byen. Jeg bestiller en Bueretti men hvidløgsbrød og en lemonade. Det er virkelig det bedste mad jeg har fået indtil nu. Græskmad har en tendens til nærmest at være madsløst – eller måske rettere, de benytter kryderuter med ingen kryderier, så maden smager typisk ikke af så meget. Men her benytter de til forskel en del kriderier, og maden smager af mere. Hvidløgsbrødet er en sags for sig… der er vidst nok hvidløg på det brød til 100 brød – mod ikke jeg får flyrækken helt for mig selv 🙂

Det meste af eftermiddagen ender jeg med at sove, lidt på verandaen og lidt på værrelset. Jeg er utrolig trær og samtidigt ved jeg at jeg de kommende godt 24 timer får svært ved at få noget søvn.

Jeg får checket ud af hotellet 20.30 og står de næste 15 minuter og taler lidt med receptionisten indtil min taxa kommer og køre mig til lufthavnen.

Nu går turen videre til Venedig, med første af 3 fly til Athen kl 23.45.

Turen fortsættes som dag 1 på Turen til Dolomitterne i Nord-Italien.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *