• Menu
  • Menu

Kreta 2019 dag 5


Onsdag 24. Juli 2019

Aftale hos Tina og dag med afslapning

I dag blev en rigtig afslapper dag. Starter med at sove længe og får så et solidt morgen måltid bestående af det vanlige brød med honning, yoghurt med lidt syltetøj spejlæg med bacon og tomat samt lidt frist frugtsalat i en sukkervædde.

Jeg går tilbage på værelset og læser lidt på verandaen da jeg venter på min aftale med Tina som kommer og henter mig kl 12. Bilen har dog dagen før mistet nummerplader så hun skriver og spørger om vi enten kan holde det hos mig eller om jeg kan komme derud. Jeg vil meget gerne bruge dagen på at gå en tur, jeg jeg tager lidt senere på en lille gå tur. Det er blot 3km delvist igennem en skøn sti gennem en oliven plantage.

Vi har en rigtig god samtale i skøn vejr og efter en 1,5 time går jeg retur. Vi bliver enige om at hun besøger mig på fredag.

Jeg går en tur i byen fo idt mad og finder Sunset Taverna. Jeg starter med nogle små oste pies (små dejpakker fyldt med ost) hvor de anbefaler at jeg dybber den i honning. Det smager virkelig godt, selvom dejen nok er lidt kedelig.

Herefter får jeg en gang kødboller i tomat med pomfritter. Jeg tænker det nok er lidt kedeligt med det smager vidunderligt den sovs er niget af det bedste jeg har smagt. Jeg får dog ikke meget mere end 2 af de 3 kødboller da restaurants kat virker meget sulten.

Efter frokost går jeg en turn i supermarket for får købt drikkelse og sætter mig de efterfølgende timer på min liggestol på verandaen og slapper af i den skønne sol.

Mine vabler er klart blevet værre. Til mit chock har jeg meget begrænsede mængder af compeed med.. Eller reelt ikke, men det er 10 år siden jeg jeg har haft så mange vabler på en gang. 3 på den ene fod 2 på den anden. Hvoraf den ene er meget stor og sidder på hælen. Jeg må for alt i verden huske ikke at gå flere timer med sandaler igen. Det er de eneste tilfælde hvor jeg har fået vabler i mange år.

Jeg går derfor i byen for at forsøge at skaffe lidt flere. Jeg finder faktisk compeed og et andet mærke men de har desværre kun den i meget små, der passer på en tå, og jeg skal bruge til noget større områder. Andre apoteker i områder har lukket for dagen så jeg må prøve uge på fredag (er optaget hele dagen i morgen).

Det er på tide at prøve en ny restaurant til aften, så jeg vælger Tabapna Oyzepi, som viser sig at være ganske god. De servere i den bedste Raki jeg har fået, men en stærk smag af anis. Menuen står ellers på Pastitsio med en Alfa (lys græsk øl). Som gratis dessert en kugle is med chokolade sovs og den føromtalte Raki. Det har trods vabler e været en rigtig skøn dag.

Bedste Raki til dato. Jeg får en lille 100ml flaske selv, drikker omkring halvdelen (3 snapsen glas)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *