• Menu
  • Menu

Madeira 2019 dag 8

Lørdag 20. April 2019

Hjemrejse

Jeg er godt træt af gårsdags fællesmiddag, men er ved morgenmaden kort før åbningstid (7.30). Efter en lang afslappende morgenmad, pakkes kufferten – alt må op og tilbage igen for at sikre plads.

Da der stadig er 1½ time til bussen går, beslutter jeg at gå en lille tur ned til vandet og tilbage igen. Det var en dejlig lille gåtur, alene for første gang, og samtidigt godt at se Funchal en sidste gang.

Turen hjem er lang. Vi checker ud fra hotellet 10.00 og er ved lufthavnen 10.30. Flyget letter 12.40 og landet i München 17.50. Vi spiser lidt aftensmad på en tysk restaurant. Efter næsten 2½ timer i München går flyget imod København hvor jeg er så heldig at sidde ved siden at Maybritt.

Vi lander 21.45. Jeg er så heldig at jeg når at tog allerede 25 minutter senere, hvilket betyder at jeg er hjemme (med togbus) kl 1.35, hvilket er 1½ time før end ventet.

Det har været en helt utrolig god tur, i rigtig godt selvskab. Madeira er en helt utrolig smuk ø til vandring. Jeg glæder mig allerede meget til næste tur, som om 7 uger går til Korsika… men der skal trænes inden, da den tegner til at blive årets hårdeste tur.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *