• Menu
  • Menu

Madeira 2019 dag 6


Torsdag 18. April 2019

Madeiras højeste toppe

Vejrudsigten til i morgen er ikke for god, og derfor har Rita og Jesse besluttet at bytte rundt på de to næste dages planlagte program, da den planlagte tur for i morgen krævede godt vejr. Vi skal derfor i dag på de højeste bjerntoppe i Madeira.

Vi er informeteret at turen idag er hårdere end i mandags, derfor er der mulighed for en alternativ rute, hvor man kan vælge blot at gå den sidste del af ruten, imod resten af gruppen og tilbage igen. Jeg vælger at tage den korte rute, og kun gå ca 2,8km frem og tilbage.

Vi køre 45 minutter med bussen til Pico Do Arieiro i 1818 meters højde, med utrolig skøn usigt. Herfra skal resten af gruppen gå dagens tur. Jeg er kortvarrig lidt ked af at jeg her valgt ikke at gå med de andre på hele turen, men der er hundekoldt det føles som tæt på 0 grader med en kraftig blæst, så det hjælper.

Efter at have oplevet udsigt fra udsigtposten går vi 4 tilbage til bussen og kører vi en times tid videre til den lille turist by Santana.

I Santana ser vi gamle klassiske huse og får en kop Capuccino med et styke kage inden turen går videre.

Efter kaffepausen køre vi til vores startsted, hvor vi har 2,8 km til toppen af Pico Ruivo hvor vi mødes med de andre til frokost og vores medbragte madpakke.

Vores korte tur skulle eftersigende være med en lille stigning, men jeg ville nok ikke kategorisere det sådan 🙂 det var godt 200m op via flot anlagte stier, i noget af det smukkeste natur jeg har set til dato.

Vi når toppen efter en lille time – dog glemte jeg at tage billeder af den lille hytte hvor vi mødtes med resten af holdet.

Turen går tilbage til hotellet hvor jeg slapper af i et par timer, og derefter går i byen for lidt aftensmad med Maybritt, da vi bliver enige om at det kunne være fint med en lidt mere rolig aften istedet for det store sociale arangement vi normalt er på. Vi finder en hyggelig iteliensk inspireret restaurant i den gamle bydel og har en rigtig hyggelig aften med samtaler af noget mere indhold end man ellers får gjort i større selvskaber. Det er helt utroligt så godt vi taler sammen, og jeg er egenligt ved at være lidt ked af at vi skal hjem igen.

Animations video af dagens tur

Relive ‘Madeira 18042019’

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *