• Menu
  • Menu

Kreta 2018 dag 5


Mandag 30. Juli 2018

Aftale med Tina og Sirikari  Gorge

Starten dagen stille og roligt med lidt sen morgenmad, efterfulgt lidt læsning på min balkon. Jeg er stadig overrasket over at der tidligt om morgenen kan være så drøn varmt på balkonnen så tidligt på dagen.

Tina henter mig ved 11 tiden for en aftale i hendes klinik, men den vidunderlige udsigt.

Tina køre mig tilbage til hotellet, hvor jeg beslutter at tage den lidt med ro inden vandreturen senere på dagen. Så jeg får lidt mad på hotellet og nyder efterfølgende balkonen med min bog.

Som i går virker aftalerne med Starta-tours ikke rigtigt. Iris bad mig vente med hovedvejen istedet for ved hotellet som det ellers var aftalt. Så jeg går i god tid til hovedvejen og venter… efter 20 minutter ringer hotellet og spørger hvor jeg er, da bilen venter ved hotellet. Kort efter finder de mig så ved hovedvejen. Jeg er virkelig glad for Strata-tours, men de virker noget ustrukturede.

I dag er jeg på en meget let 2½ timers vandre tur med en italiensk familie på 2 voksne og en lille dreng, nok 5-6 år antager jeg. I tillæg til Iris er der idag en græsk guide som vandre med os på turen og fortæller spændende detailjer om geografien, kulturen på kreta og meget andet.

Det er en rigtig hyggelig vandretur, men efter lidt tid vælger at gå dele af turen lidt foran de andre, da de går meget langsomt, og det giver med samtidigt tid til at stoppe op og tage nogle længere foto pauser.

Efter en lille fælles drikkepause, hvor vores guide fortæller en masse spændende ting om øen og de store fugle der lever i denne kløft går turen videre.

Da turen er slut køre vi tilbage til Kissamos, hvor vi spiser sammen på restaurent The Cellar Tavern der er ejet af Strata-tours og derfor indgår aftensmad på denne restaurent i alle deres halvdags eftermiddags ture. Det er en vigtig skøn aften, med autentisk græsk mad og trods maden på hotellet er ganske fin (specielt når det er græsk husmands kost), er det virkelig en fornøjelse at prøve noget andet.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *