• Menu
  • Menu

Kreta 2018 dag 2


Fredag 27. Juli 2018

Elefonisis beach

I dag skal jeg på tur til en af Kretas bedste strande – Elefonisis beach – noget der i udgangspunktet er alt hvad jeg ikke kan lide… men det skal jo prøves.

Jeg står tidligt op, og har restaurent-terrassen helt for mig selv, der er en smukt dag (som alle dage ender med at blive). Efter en daglig morgenmad går jeg ned til hovedvejen og venter på bussen.

Bussen stopper efter en time ved en smuk lille grøtte kaldet Agria Maria. Selvom der ikke er langt op, kan de til tider stejle til mærkes i bagbenene – det tegner ikke godt til de kommende dages vandreture.

En smuk lille grøtte kommer til syne. Solen som allerede på dette tidlige tidspunkt (ca 9.00) er begyndt at bage ganske betragteligt, så kulden i grøtten er meget velkommen.

Efter en lille times kørsel er vi fremme ved Elefonisis beach. Skønt det er utrolig smukt bliver mine bange anelser desværre til virkelighed – der er minimum 40 store busser med menesker, allerede så tidligt på dagen… jeg var kommet til kreta for at komme væk fra menesker mængden fra storbyer, så dette er ikke lige hvad jeg havde håbet på.

Efter et par timer i en betalt liggestol blandt en stor mægnde menesker, beslutter jeg at få lidt væk for mig selv. Det er virkelig en skønt sted, denne smukke lagune med smukke små klippeformationer når man kommer lidt væk fra meneskemængden.

På turen tilbage stopper vi for en meget sen frokost (15.30) i en helt fantastisk fjernt belliggende mindre by i de grønne bjerge. Restaunten et eget en af lokal bonde der kun revere kød og grøntsager der er dyrket på gården. En utrolig dejlig frokost, som var virkelig tiltrængt.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *