• Menu
  • Menu

Tyrkiet 2018 dag 1

Fredag 22. Juni 2018

Afrejse

For at få mest ud af denne lille ekstra ferie, besluttede jeg at rejse direkte efter arbejde fredag. Så efter en dag med lidt slem hovedpine gik turen til lufthavnen hvor jeg fik lidt aftensmad.

Jeg fløj med Pegasys, som afgik 19.25 mod Antalya, et mindre Tyrkisk selvskab. Trods en stor overvægt af store familier i flyet med dertil hørende højt støj niveau gik turen gik. Vi lander i Antalya lufthavn kort før midnat. En skøn varme møder en i lufthavnen og der er styr på transport forhold hvor jeg hurtigt finder min bus, der dog skal vente på lidt andre passagere. Det bliver en godt 2,5 timers køretur til Alanya og mit hotel, hvor jeg grundet hovedpinen mere eller mindre sov hele turen, med den konsekvens at min skulder ændte med at være sønderbanket den næste uges tid, med større smærter – men hvad er smerte 🙂 intet skal ødelægge denne lille ferie – og det kommer det egenlig heller ikke til.

Jeg vågner ved 2.30 tiden lidt tid før vi kommer til hotellet. En skøn (dog lidt tralv by) åbner sig for mine trætte øjne. I min tilstand af enorm træthed og slem hovedpine lignede hvad jeg så mere afrika end det jeg havde forventet mig af Tyrkiet – med andre ord: det overgik mine forventninger. Hotellet så også meget lovende ud, men klokken er nu 3.00 og jeg må igen – så opdagelser må vente til i morgen.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *